Inschrijving toelatingsproeven Musart

 

 

 

 

De inschrijvingen voor de toelatingsproeven van maandag 2 juli aanstaande zijn vanaf nu geopend.
Wens je in je secundaire opleiding (dit kan vanaf het derde jaar) intensief bezig te zijn met alles wat met muziek te maken heeft?
Dan kan dit bij Musart te Hasselt, dé muziekhumaniora bij uitstek!
Kiezen kan je uit maar liefst drie verschillende pijlers: klassiek, pop of jazz en dit in tal van instrumenten of zang.
Zeer veel muziekvakken per week, gaande van diverse instrumenten/zang, harmonie, opnametechniek, compositie, samenspel, koor, analyse, notenleer etc... tot drama en zelfs dans. Telkens ingericht per pijler.
Een goed gevuld muzikaal lesrooster gecombineerd met een hoogstaande opleiding in de algemene vakken zodat je na je studies in Musart zowel voor muziek kan verder studeren als voor tal van andere richtingen.
Heb je interesse schrijf dan snel in voor onze toelatingsproeven: klik hier
Wens je meer info? stuur dan zeker snel je vraag door naar info [at] musart [dot] be

 

 

Opendeurdag en toelatingsproeven op zondag 4 maart aanstaande

Op zondag 4 maart zet Musart zijn deuren wagenwijd open voor iedereen die interesse heeft in een gedegen secundaire opleiding muziek. Tijdens die dag kan je een praatje slaan met de diverse leerkrachten en het coördinatieteam en indien je sowieso graag in deze opleiding wil stappen kan je zelfs al een toelatingsproef doen op deze dag.
Inschrijven voor deze toelatingsproef kan via de website www.musart.be onder de tabknop "inschrijvingen".
Wens je dus deel uit te maken van een toffe bende muzikanten met de nodige perspectieven op verder studeren in het hoger onderwijs voor zowel muziek als nog veel andere richtingen, kom dan zeker eens langs voor de nodige info. We zien je graag op zondag 4 maart aanstaande ! Indien je nog vragen hebt kan je die ook altijd kwijt via info [at] musart [dot] be

 

Iedereen van harte welkom op ons komende nieuwjaarsconcert!

Op zaterdag 27 januari aanstaande zal in de feestzaal van Kindsheid Jesu het traditionele nieuwjaarsconcert van Musart doorgaan.
Bij deze willen we iedereen van harte uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen en te luisteren naar de schitterende muzikale kwaliteiten binnen de Musart muren.

Laatste middagconcert voor de kerstexamens

Afgelopen maandag en dinsdag hadden we alweer onze laatste twee middagconcerten van dit trimester.
Wat vliegt de tijd...
Bij deze willen we al onze leerlingen heel erg veel succes wensen met de komende examens!

Vriendschapsdag

Afgelopen vrijdag hielden we in Musart onze jaarlijkse vriendschapsdag. Het ideale moment om mekaar wat beter te leren kennen. Meer foto's kan je terug vinden op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/musarthasselt/posts/1876674349026945

 

Inhoud syndiceren

Kempische Steenweg 400 - 3500 HASSELT - Tel. 011 27 84 60 - info [at] musart [dot] be 

Comments